Quantum Gravity and String Theory

   

Ускоренное расширение Вселенной объясняет квантовая теория поля.

Authors: Elkin Igore Vladimirovich

Формулы, описывающие взаимодействия, на самом деле используют предельную скорость передачи информации, а не скорость света. Эта скорость зависит, как от самой скорости света, так и от расширения Вселенной по Хабблу. Это приводит к тому, что предельная скорость передачи информации меняется в зависимости от расстояния и в зависимости от рассматриваемого локального участка. Это дает различное взаимодействие при отталкивании частиц друг от друга и при их притяжении. Что приводит к появлению не нулевого остаточного взаимодействия. А это приводит к объяснению ускоренного расширения.

Comments: 7 Pages. ielkin@yandex.ru

Download: PDF

Submission history

[v1] 2018-08-27 01:52:08

Unique-IP document downloads: 8 times

Vixra.org is a pre-print repository rather than a journal. Articles hosted may not yet have been verified by peer-review and should be treated as preliminary. In particular, anything that appears to include financial or legal advice or proposed medical treatments should be treated with due caution. Vixra.org will not be responsible for any consequences of actions that result from any form of use of any documents on this website.

Add your own feedback and questions here:
You are equally welcome to be positive or negative about any paper but please be polite. If you are being critical you must mention at least one specific error, otherwise your comment will be deleted as unhelpful.

comments powered by Disqus